Jonkoping University
Jonkoping University

Predstavnici Jonkoping University će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.

 
Ovde se registrovati
Smešten u srcu Švedske, Univerzitet u Jönköpingu je jedan od najvećih švedskih univerziteta sa 11.000 studenata i jedan od najboljih univerziteta za međunarodnu studentsku razmenu. Univerzitet nudi 80 programa i specijalizacija na nivou osnovnih i master studija (International Business School, School of Education and Communication, School of Engineering,  School of Wealth and Welfare) koji pripremaju studente za rad u međunarodnom kontekstu.

Univerzitet se fokusira na obuku sa praktičnom orijentacijom u oblasti preduzetništva i poslovanja. Programi se pripremaju u tesnoj saradnji sa lokalnim preduzećima poput IKEA-e, Volvo-a, Scania, Ericssona i drugih, gde studenti mogu primeniti svoje znanje. Univerzitet zauzima drugo mesto u Švedskoj po zaposlenja diplomiranih studenata.

 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće