en
INTO University Partnerships
INTO University Partnerships
INTO je brzorastuća mreža obrazovnih centara u Velikoj Britaniji i SAD-u, nezavisna organizacija fokusirana na širenje mogućnosti visokog obrazovanja za studente širom sveta. Deo njihove misije je da pomognu univerzitetima da stvore bogato i raznoliko okruženje na svojim kampusima, kao i da prošire globalni domet i uticaj istraživanja i angažmana univerziteta.
 
Ovde se registrovati
International scholarships for talented students
Pathway scholarships
INTO University Partnerships nudi različite stipendije za studente „pathway“ programa u Velikoj Britaniji i SAD-u. Takođe sarađuju sa partnersikm univerzitetima kako bi nagradili najuspešnije studente. Ukoliko završite „pathway“ program sa dobrim ocenama, možete da se kvalifikujete za parcijalnu stipendiju kada započnete svoje studije.
Dobijanje stipendije zavisi od programa, kao i studijskog nivoa, pa se preporučuje da istražite sve opcije pre nego što aplicirate. Iako stipendija može da pokrije određeni procenat školarine, uzmite u obzir i druge troškove koje ćete imati, a nisu pokriveni stipendijom – kao što su troškovi života, viza, osiguranje, itd.
Progression scholarships
Stipendije dostupne najuspešnijim INTO studentima kada započnu svoj studijski program nakon završeka „pathway“ programa.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće