Internet portal Danasradim.rs
Internet portal Danasradim.rs
Danasradim.rs prvi je specijalizovani portal za privremene, povremene, stalne poslove i studentske prakse namenjen studentima i srednjoškolcima.
Klikni i kreiraj svoj nalog, na mail će ti stizati poslovi i prakse baš po tvojoj meri, prema kriterijumima koje si zadao.
Samo jedan KLIK deli te od tvog posla iz snova. 
Pridruži nam se! 
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće