International Academic Center - Studiranje u Americi
International Academic Center - Studiranje u Americi
Predstavnici International Academic Center - Studiranje u Americi će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o osnovnim, master i doktorskim studijama u Sjedinjenim Američkim Državama, pretraživanju, izboru i finansiranju daljeg obrazovanja i svim drugim detaljima u vezi sa nastavkom studija u svim akademskim oblastima.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Međunarodni akademski centar : EducationUSA Srbija je deo mreže obrazovnih i savetodavnih centara odobrenih i podržanih od strane Biroa za kulturne i obrazovne poslove američkog Stejt departmenta. 

Centar ima za cilj da obezbedi tačne i nepristrasne informacije o akreditovanim visokoškolskim institucijama u SAD. Centar obaveštava javnost u Srbiji promocijom punog spektra viših američkih obrazovnih institucija i mogućnosti međunarodne razmene u SAD. 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće