International Academic Center - Studiranje u Americi
International Academic Center - Studiranje u Americi
Predstavnici Međunarodnog akademskog centa - Studying in America i biće prisutni na EDUfair-u i biće u mogućnosti da vam pruže detaljne informacije o osnovnim, master i doktorskim studijama u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o pretragama, izboru i finansiranju daljeg obrazovanja i svim ostalim detaljima vezanim za nastavak studija u svim akademskim oblastima.

Međunarodni akademski centar: EducationUSA Srbija je deo mreže obrazovnih i savetodavnih centara odobrenih i podržanih od strane Uprave za kulturne i obrazovne poslove američkog Stejt departmenta.

Centar ima za cilj pružanje tačnih i nepristrasnih informacija o akreditovanim visokoškolskim ustanovama u SAD-u. Centar informiše javnost u Srbiji promovišući pun spektar američkih visokoškolskih ustanova i međunarodnih razmena u SAD-u.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće