en
Francuski institut u Srbiji / Campus France Serbie
Francuski institut u Srbiji / Campus France Serbie
Predstavnici Campus France Serbie će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Svake godine, Francuski institut u Srbiji u saradnji sa Ambasadom Francuske raspisuje novi konkurs za dodelu stipendija za srpske studente koj žele da nastave školovanje u Francuskoj. Konkurs za stipendije otvoren je do 16. marta 2020. godine. U nastavku možete pogledati nešto više o stipendijama koje se nude.
Stipendije Master 2 (sve oblasti)
Ove stipendije pokrivaju troškove školarine (u iznosu do 5000 €) i života u Francuskoj za period od najviše 10 meseci, kao i socijalnog osiguranja. Izabrani studenti dobijaju status „stipendiste Francuske Vlade” koji im omogućava dodatne pogodnosti (pomoć za smeštaj itd...).
Više o ovoj stipendiji možete pogledati u sledećem dokumentu.
Stipendija Master 2 – za bivše maturante Matematičke gimnazije u Beogradu
Ova stipendija nastala je u želji da se istakne kvalitet nastave koja se sprovodi u Matematičkoj gimnaziji u Beogradu, i da se podvuče važnost kvalitetnog srednjoškolskog obrazovanja za nastavak visokog školovanja.
Ova stipendija pokriva troškove školarine (u iznosu do 5000 €) i života u Francuskoj za period od najviše 10 meseci, kao i socijalnog osiguranja. Izabrani student dobija status „stipendiste Francuske Vlade” koji omogućava dodatne pogodnosti (pomoć za smeštaj itd...).
Više o ovoj stipendiji možete pročitati u sledećem dokumentu.

Stipendija “ENSBA”
Stipendija za studije u Nacionalnoj školi za lepe umetnosti u Parizu (ENSBA) dodeljuije se u okviru sporazuma o saradnji između ENSBA, Univerziteta umetnosti u Beogradu i Francuskog instituta u Srbiji.
Stipendija pokriva troškove upisa, socijalnog osiguranja, troškove života u Parizu od 1. oktobra do 31. januara I omogućava dodatne pogodnosti za studije iz oblasti umetnosti (kupovina umetničkog pribora).
Više o ovoj stipendiji možete pročitati u sledećem dokumentu.
Više o stipendijama Francuskog instituta u Srbiji pogledajte na ovom inku.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće