Pratite nas: E-mail: info@integraledu.rs
en
Institut français de Serbie / Campus France
Institut français de Serbie / Campus France
Francuski institut u Srbiji sastavni je deo svetske mreže koju čini više od 100 Francuskih instituta; glavna misija je jačanje veza između Francuske i Srbije kroz kulturu, školstvo, francuski jezik, visoko obrazovanje, istraživanja. Informativni punkt Campus France u Srbiji osnovan je 2006. godine sa ciljem da informiše i orijentiše studente i mlade stručnjake kada su u pitanju studije „na francuski način“. Nalazi se u okviru Medijateke Francuskog instituta u Beogradu i prima sve koji žele da nastave visoko obrazovanje u Francuskoj.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće