Francuski institut u Srbiji / Campus France Serbie
Francuski institut u Srbiji / Campus France Serbie
Predstavnici Campus France Serbie će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Francuski institut u Srbiji sastavni je deo svetske mreže koju čini više od 100 Francuskih instituta; glavna misija je jačanje veza između Francuske i Srbije kroz kulturu, školstvo, francuski jezik, visoko obrazovanje, istraživanja.
Informativni punkt Campus France u Srbiji osnovan je 2006. godine sa ciljem da informiše i orijentiše studente i mlade stručnjake kada su u pitanju studije „na francuski način“. Nalazi se u okviru Medijateke Francuskog instituta u Beogradu i na raspolaganju je svima koji žele da nastave visoko obrazovanje u Francuskoj.

Pruža neophodne informacije i smernice o:

- visokom školstvu u Francuskoj
- francusko-srpskim diplomama u Srbiji
- upisnim procedurama (posebno za osnovne studije)
- studentskom životu u Francuskoj
- mogućnostima za smeštaj
- finansiranju studija i brojnim stipendijama koje dodeljuju razne ustanove
- mogućnostima za strručne prakse i studentske poslove u Francuskoj
- sastavljanju dosijea za razne upisne konkurse

Prioritet kancelarije Campus France jeste promocija kompletne ponude 3500 francuskih visokoobrazovnih ustanova uz oslanjanje na programe agencije Campus France. Informativni punkt Campus France učestvuje na različitim studentskim sajmovima, organizuje prezentacije po srpskim Univerzitetima i srednjim školama i pruža stalne konsultacije, uz prethodno zakazivanje, dva puta nedeljno gde svi zainteresovani mogu da dobiju neophodna obaveštenja vezana za svoje studijske planove. 

Adresa: Zmaj Jovina 11, 11000 Beograd 
Kontakt: sandra.elezovic@institutfrancais.rs
    
Više informacija o francuskom visokoškolskom obrazovanju i našim aktivnostima potražite na:
ifs@institutfrancais.rs; www.institutfrancais.rs  / www.serbie.campusfrance.org  
FB : Campus France Serbie / Studirajte u Francuskoj
Instagram : campusfranceserbie
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće