Startuj Infostud - centar za zapošljavanje i razvoj karijere
Startuj Infostud - centar za zapošljavanje i razvoj karijere
Predstavnici Startuj Infostud će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Mi smo Startuj Infostud tim posvećen tebi, tvojim interesovanjima i potrebama za karijerni razvoj.  
 
Na Startuj.infostud.com, možeš da otkriješ širok spektar mogućnosti - od 400+ zanimanja,  300+ obrazovnih ustanova,  600+ oglasa za posao koji su namenjeni mladima. Platforma Startuj.infostud.com nudi i 9.000 pitanja sa prijemnih ispita, ključne informacije za odabir zanimanja i obrazovanja, stipendije i savete za razvoj tvoje karijere. Zajedno gradimo mostove ka uspehu, podržavamo aktivizam i povezujemo te sa svetom prilika.


 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće