en
IHTTI School of Hotel Management - Swiss Education Group
IHTTI School of Hotel Management - Swiss Education Group
School of Hotel Management Switzerland (IHTTI), je škola osnovana 1984. godine. U svojim programima ova međunarodno priznata institucija kombinuje praktičnu obuku i hotelijerski menadžment i dizajn, te nudi individualni pristup studentu. Individualni pristup moguć je zbog činjenice da škola u procesu prijave odabira samo 200 najboljih od svih prijavljenih studenata.
Nakon završetka programa osnovnih i master studija dobijaju se diplome odobrene od strane  Chartered Society of Designers i podržani partnerstvom sa vodećim kompanijama za ugostiteljstvo i dizajn. 
Mnogi diplomci ove škole sada se nalaze na menadžerskim i drugim visokim pozicijama u svetski poznatim kompanijama u različitim industrijama širom sveta.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće