The Hong Kong Polytechnic University
The Hong Kong Polytechnic University
Predstavnici Politehnički univerzitet u Hong Kongu će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatn
Ovde se registrovati
Politehnički univerzitet u Hong Kongu

Sa 85 godina tradicije i rangiranjem među 100 najboljih institucija na svetu, PolyU teži da bude vodeći univerzitet za istraživanje i obrazovanje. U PolyU studenti ostvaruju svoj potencijal i stiču praktične veštine iz stvarnog sveta koje su neophodne u svetu koji se brzo razvija. Različiti akademski programi pružaju studentima brojne mogućnosti da se razvijaju kao globalno orijentisani lideri i društveno odgovorni građani.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće