Hochschule für Angewandte Wissenschaften Hof
Hochschule für Angewandte Wissenschaften Hof
Hof Univerzitet je moderano, internacionalno i praktično orjentisan univerzitet primenjenih nauka sa sedištem u Bavarskoj. Karakterišu nas dobar odnos student- profesor, izvrsna usluga kao i lična podrška. Nudimo master programe na engleskom jeziku u oblasti biznisa, inženjerstva i kompijuterskih nauka.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće