Studiranje u Italiji
Studiranje u Italiji
Dobićeš odgovore na sva pitanja o visokom obrazovanju u Italiji na EDUFair-u: popularni univerziteti i studijski programi, proces prijave, stipendije, smeštaj, proces viziranja.
Da bi iskoristio/la lične konsultacije sa predstavnicima prisutnih obrazovnih institucija, potrebno je samo da se registruješ!
Pored ličnih sastanaka i konsultacija na sajmu, očekuju te specijalni popusti Integrala, zanimljivi prezentacioni paneli i mnoga druga iznenađenja. Sačuvaj svoje mesto potpuno besplatno putem dugmeta „Registruj se“.
Ovde se registrovati
Italija je oduvek bila destinacija iz snova za hiljade međunarodnih studenata koji svake godine dolaze na živopisno poluostrvo da studiraju na jednom od najstarijih i najprestižnijih univerziteta na svetu. Visok akademski standard i kvalitet nastave, a posebno u oblasti umetnosti i dizajna, privlače više od 32.000 međunarodnih studenata. Obrazovne institucije u zemlji nude veliki broj osnovnih i master programa na engleskom jeziku, po razumnim školarinama i raznim mogućnostima finansijske pomoći.

Javni i privatni univerziteti i akademije u Italiji nude širok spektar obrazovnih oblasti, koji pokrivaju discipline kao što su arhitektura, medicina, pravo, mediji i komunikacija, biznis i ekonomija, kao i posebno popularne poslednjih godina - modu i dizajn.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće