Hanze University of Applied Sciences Groningen
Hanze University of Applied Sciences Groningen
Groningen je jedan od najstarijih holandskih gradova s bogatom istorijom, tradicijom i kulturom. Grad ima mladalački duh, dinamičnu urbanu atmosferu i živopisno prirodno okruženje. 
Univerzitet Hanze Groningen jedna je od najvećih institucija za stručno obrazovanje u Holandiji. Studenti na raspolaganju imaju besprekornu opremu - medijski centar; digitalne, komunikacione i multimedijalne sadržaje, muzičke studije, sportske i rekreativne sadržaje. Hanze Groningen UAS tipični je predstavnik obrazovne ustanove stručnog usmerenja u Holandiji. Ovaj univerzitet nudi jedan od najjačih programa iz oblasti međunarodnog poslovanja i menadžmenta, i poseduje 70 programa iz oblasti ekonomije, tehnologija, zdravstva, društvenih aktivnosti, likovnih umetnosti i muzike. 
Poslovna škola univerziteta Hanze najbolji je holandski poslovni fakultet prema rangiranju NVAO za 2008. godinu, a međunarodni poslovni program koji nudi Hanze Groningen UAS najbolji je IBMS u Holandiji. 
Izuzetno moderan stil učenja daje mogućnost studentima da usvajaju gradivo u stvarnim situacijama. Virtuelno učenje na univerzitetu omogućava interaktivnu trosmernu vezu između studenata i njihovih kolega i predavača.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće