Hamelin International School of Barcelona
Međunarodna škola Hamelin-Laie je međunarodni prestižni internat koji se nalazi u Barseloni. Školu je odobrilo MEC (Ministarstvo obrazovanja i kulture Španije) i ovlastio je International Baccalaureate centar da predaje IB Diploma program.

Trenutno, sa upisom od oko 1450 studenata koji predstavljaju preko 40 nacionalnosti, i osobljem od više od 150 ljudi iz oko 15 nacionalnosti, Hamelin-Laie nudi različite lokalne i međunarodne programe sa edukativnim pristupom usredsređenim na studente, učenje i promovisanje međunarodnog mišljenja.

Osnovna misija škole je obrazovanje koje neguje i promoviše kritičko i kreativno mišljenje. Učenici uče da stvaraju i procenjuju hipoteze, razvijaju veštine celoživotnog učenja i razumeju ključne koncepte u osnovnim akademskim disciplinama i umetnosti.


Nastavni plan i program, od Early Years do IB (International Baccalaureate) Diplome, prvenstveno se predaje na engleskom, sa određenim predmetima koji se predaju na španskom i katalonskom. Jedinstveni pristup nastavi kroz jezike zasnovan je na CLIL (Content and Language Integrated Learning), što je učenje zasnovano na sadržaju preko dodatnog jezika (stranog ili drugog), čime se podučava i predmet i jezik.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće