en
Haaga-Helia University of Applied Sciences
Haaga-Helia University of Applied Sciences
Predstavnici Haaga-Helia University of Applied Sciences će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
HAAGA-HELIA je poslovno orijentisan finski univerzitet primenjenih nauka koji se nalazi u Helsinkiju - najinovativnijoj prestonici Evrope. Nudi osnovne i master kurseve engleskog jezika u oblasti poslovanja, informacionih tehnologija, sportskog menadžmenta, ugostiteljstva, turizma i mendžmenta događaja, kao i stručno obrazovanje nastavnika.
Univerzitet ima 11 500 studenata i 700 članova osoblja. Oko 10% studenata je internacionalno. U oblasti poslovanja, Haaga-Helia je najveći edukator u nordijskim zemljama. Univerzitet se fokusira na saradnju, preduzetništvo, inovacije i internacionalnost.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće