en
Univerzitet u Beogradu – Građevinski fakultet
Univerzitet u Beogradu – Građevinski fakultet

Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu je najstarija i najveća visokoškolska i naučna ustanova iz oblasti građevinarstva i geodezije u Srbiji i u regionu. Tradicija duga 174 godina je temelj na kome gradimo savremene obrazovne programe za nove generacije inženjera koji su osposobljeni da odgovore savremenim izazovima projektovanja, izgradnje, održavanja i upravljanja građevinskim objektima i infrastrukturom, kako u Srbiji tako i u svetu.

Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd

tel. +381 11 3218 553

Email: dekanat@grf.bg.ac.rs

www.grf.bg.ac.rs

  
 

 

Ovde se registrovati
Program osnovnih studija
• Građevinsko inženjerstvo
• Konstrukcije
Program master studija
• Građevinsko inženjerstvo
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće