Univerzitet u Beogradu - Filološki fakultet
Univerzitet u Beogradu - Filološki fakultet
Filološki fakultet je vodeća visokoškolska institucija u zemlji, koja na svim nivoima studija obrazuje stručnjake za srpski i strane jezike, književnost, kulturu, bibliotekarstvo, opštu lingvistiku.

Filološki Fakultet   
Univerziteta u Beogradu  
Studentski trg 3, Beograd
Telefon: 011/2638666
Internet adresa: www.fil.bg.ac.rs
 
 
  
Ovde se registrovati
Studenti koji završe osnovne akademske studije na Filološkom fakultetu  i steknu zvanje diplomiranog profesora i master profesora jezika i književnosti ili master filologa obavljaće poslove nastave, obrazovanja i vaspitanja u domenu planiranja, pripremanja, organizovanja i izvođenja nastave, poslove u oblastima društvenih delatnosti, prevodilaštva, publicistike, bibliotekarstva, lektorskog, uredničkog i redaktorskog rada u medijskim i izdavačkim kućama.

Na Filolškom fakultetu akreditovani su sledeći studijski programi:
OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE
1. Srpski jezik i književnost
2. Srpska književnost i jezik
3. Srpska književnost i jezik sa komparatistikom
4.  Jezik, književnsot kultura
              MASTER AKADEMSKE STUDIJE
1. Srpski jezik
2. Srpska književnost
3. Jezik književnost, kultura
4. Kulture u dijalogu
5. Konferencijsko, stručno i audiovizuelno prevođenje
6. Srpski kao stran
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće