Univerzitet u beogradu – fakultet veterinarske medicine
Univerzitet u beogradu – fakultet veterinarske medicine
Predstavnici Univerzitet u beogradu – fakultet veterinarske medicine će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno. 
Ovde se registrovati
Fakultet veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu je nastavno - naučna visokoškolska institucija koja je osnovana 1936.godine. Fakultet veterinarske medicine od školske 2021/2022.godine upisuje na prvu godinu integrisanih akademskih studija 150 budžetskih i 20 samofinansirajućih studenata. Za upis na Fakultet veterinarske medicine kandidati polažu prijemni ispit iz hemije i biologije. Integrisane akademske studije na Fakultetu veterinarske medicine traju 5,5 godina, odnosno 11 semestara.

Treba naglasiti da program integrisanih akademskih studija na Fakultetu veterinarske medicine, pored obaveznih, sadrži veliki broj izbornih predmeta. Posle završenih integrisanih akademskih studija, studenti
stiču zvanje doktora veterinarske medicine. Fakultet veterinarske medicine ima veoma sadržajnu međunarodnu saradnju sa više srodnih fakulteta u regionu i Evropi. Ovo nam je do sada omogućilo da veći broj studenata našeg fakulteta deo svojih studija završe na tim fakultetima.

Bulevar oslobođenja 18, 11000 Beograd, Srbija,
011/2685936,
dekanat@vet.bg.ac.rs, www.vet.bg.ac.rs
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće