Univerzitet u Beogradu - Fakultet za fizičku hemiju
Univerzitet u Beogradu - Fakultet za fizičku hemiju

Delatnosti Fakulteta za fizičku hemiju su visoko obrazovanje i naučno-istraživački rad, usklađeni sa međunarodnom, posebno evropskom, obrazovnom i naučnom praksom. Na fakultetu se stiču diplome: Diplomirani fizikohemičar, Master fizikohemičar, Doktor nauka-fizičkohemijske nauke, Specijalista strukovnih studije – forenzika. Zbog svoje interdisciplinarnosti, studije fizičke hemije namenjene su radoznalim i ambicioznim studentima jer pružaju znanje koje omogućava razumevanje sveta koji nas okružuje.

 

Studentski trg 12-16, 11000 Beograd

Tel.: +381 11 3284 012, +381 11 3336 647

E-mail: ffh@ffh.bg.ac.rs

Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće