Univerzitet u Beogradu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
Univerzitet u Beogradu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
UNIVERZITET U BEOGRADU - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA
 Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu je vodeća institucija visokog obrazovanja u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja na Balkanu. Vrhunska stručna, akademska i naučna dostignuća su ono što nas čini jedinstvenim. Prema Šangajskoj listi Fakultet je rangiran među 300 najboljih fakulteta na svetu u oblasti sportskih nauka.
 
Ovde se registrovati
Kontakt:
Blagoja Parovića 156, Beograd
Tel: 011/3531-000
Sajt: www.fsfv.bg.ac.rs
email: dekanat@fsfv.bg.ac.rs
 
Vrste studijskih programa koje organizuje Fakultet:
  • Osnovne strukovne studije
  • Osnovne akademske studije
  • Master akademske studije
  • Doktorske akademske studije
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće