Faculty of Pharmacy, University of Ljubljana
Faculty of Pharmacy, University of Ljubljana
Predstavnici Faculty of Pharmacy, University of Ljubljana će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Program master studija Farmaceutska industrija na Univerzitetu u Ljubljani osmišljen je kako bi studentima pružio znanje, veštine i sposbnosti potrebne za karijeru u farmaceutskoj industriji i naučno istraživanje na naprednom nivou.

• Master program Industrial Pharmacy je visoko konkurentan master program bez direktnih konkurenata na Zapadnom Balkanu.
• Studijski program je dizajniran uz pomoć profesionalaca iz farmaceutske industrije koji su direktno uključeni u predavanja i praktične kurseve.
• Stipendije od industrijskih partnera (Novartis, Sandoz) su dostupne i biće objavljene u odgovarajućem roku.
• Karijerni dani, radne prakse i druge prilike za direktan pristup potencijalnim poslodavcima su dostupne.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće