ESTIEM LG
ESTIEM LG
 Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd je lokalna grupa Udruženja evropskih studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta sa sedištem na Fakulteta organizacionih nauka. Lokalna grupa je osnovana 2005. godine, a 2007. dobija status punopravnog člana. Danas broji preko 150 aktivnih članova u okviru lokalne grupe. 
Kroz svoj dugodišnji rad uspela je da, na osnovu inicijativa studenata, oformi projekte koji su prepoznati na Univerzitetu u Beogradu. Članovi organizacije imaju jedinstvenu priliku da stečena teorijska znanja primene u praksi kroz  realizaciju projekata različitog karaktera. U portfoliju naše organizacije nalaze se 4 lokalna projekta: Case Study Show, Akademija Modernog Menadžmenta, Dani Sporta i Budi Coolturan. Ove godine, u samoj organizaciji, dešava se jedna novina: dolazi do kolaboracije naša dva najveća projekta - Case Study Show-a i Ademije Modernog Menadžmenta. Pored lokalnih projekata, u okviru lokalne grupe organizuju se i internacionalni događaji namenjeni inostarnim studentima industrijskog inženjerstva i menadžmenta, a ovog marta sa ponosom organizujemo jedan od tih događaja pod nazivom „Be a Projekt Manager for 5 days“.

https://estiem.org.rs/ 
Kontakt: Ksenija.Radovic@estiem.org

 
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće