ESADE Business & Law School
ESADE Business & Law School
Predstavnici ESADE Business & Law School će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatn
Ovde se registrovati
Esade je globalna institucija strukturirana kao poslovna i pravna škola sa više od 4 hiljade međunarodnih studenata iz više od 120 zemalja. Svake godine, Esade se svrstava među  najbolje škole vezano za međunarodno iskustvo učenika, inovativno obrazovanje i zadovoljstvo učenika.
Esade je bio na 4. mestu u svetu, prema rangiranju Financial Times.
Programi koriste moć raznolikosti i tehnologije za oblikovanje pravednije i održivije budućnosti.
Glavni razlozi za studiranje na ESADE:
#4 na listi najboljih škola prema Financial Timesu
#1 za preduzetnički ekosistem, prema Poets & Quants
#3 za MBA obrazovno iskustvo, prema The Economist-u
#4 za specijalizacije za tehnološke diplome, prema QS
#3 za raznolikost, prema QS
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće