en
EduCanada - Study in Canada
EduCanada - Study in Canada

Kanada pruža priliku studentima iz celog sveta da steknu obrazovanje priznato na svetskom nivou na više od 15 000 univerzitetskih i 10 000 koledž programa, koji su dostupni i na engleskom i na francuskom jeziku. Inostrani studenti često imaju pravo da rade u okviru i van studentskog kampusa tokom perioda trajanja njihovih studija. Ovo studentima daje priliku da, osim akademskog programa, mogu da primene i isprobaju svoje veštine na pravom radnom mestu. U stvari, mnogi programi su napravljeni u saradnji sa potencijalnim poslodavcima i nude studentima mogućnosti za rad. Ambasada Kanade promoviše u Srbiji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori Kanadu kao destinaciju za studiranje i istraživački rad. Ambasada takođe koordinira nastup Kanade na beogradskom EDUfair-u.

Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće