Danube International School Vienna
Danube International School Vienna
Predstavnici Danube International School Vienna će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Danube International School se nalazi u centru Beča, u blizini parka Prater i nudi Primary Years Program (PYP), Middle Years Program (MYP) i Diploma Program (DP) za učenike uzrasta od 3 do 18 godina.
Sa kapacitetom od preko 400 studenata iz preko 50 zemalja, podstiče raznolikost i slavi jedinstvenost, dok teži izvrsnosti. Smeštaj se nudi u 3 rezidencije u Beču.
Maturanti biraju univerzitete u Austriji, ali i Velikoj Britaniji, Italiji, Francuskoj, SAD, Kanadi itd.
Studijski programi
Primary Years Program (PYP), Middle Years Program (MYP) i Diploma Program (DP) za učenike uzrasta od 3 do 18 godina. 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće