Czech Technical University in Prague
Czech Technical University in Prague
Czech Technical University in Prague je vodeći univerzitet za tehnička istraživanja sa dugom tradicijom, smešten u živopisnom gradu Pragu i najstariji je tehnički univerzitet u Evropi, osnovan 1707. Trenutno se na osam fakulteta i pet instituta upisuje oko 22.000 studenata (od kojih je preko 3.000 internacionalnih), što pokriva ukupno 132 akreditovanih osnovnih, master i doktorskih studija iz 482 oblasti.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće