Copperfield International School Verbier
Copperfield International School Verbier
Predstavnici Copperfield International School Verbier će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Copperfield misija je da obrazuje učenike koji su globalno nastrojeni, saosećajni, samouvereni i ljubazni. Copperfield učenici će biti akademski vešti, tečno govoriti više jezika, ostvareni pisci i komunikatori, umetnički vođeni i obrazovani, naučno svesni i obučeni, emocionalno otporani, fizički neustrašivi, velikodušni duhom i lideri koji znaju kako i kada da prate. Iznad svega, Copperfield učenici biće dizajneri svojih života i boljeg sveta za druge.

Vannastavne aktivnosti

Zimski sportovi zauzimaju značajno mesto u svakodnevnom školskom životu. Kada je skijanje u pitanju, Copperfield je među vodećim školama na svetu, sa ski-in – ski out opcijom koja inspiriše učenike da skijaju ili voze snowboard pet dana u nedelji, iskorištavajući na najbolji način Verbijerove prirodne karakteristike i odlične uslove sa preko 450 km ski staza i pristup Four Valleys, najvećem skijaškom području u Švajcarskoj. U saradnji sa čuvenom Ecole Suisse de Ski (ESS), škola nudi izuzetan program skijanja, sa personalizovanom obukom u malim grupama pod stručnim vođstvom iskusnih instruktora.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće