en
Central European University , Vienna
Central European University , Vienna

Central European University brings together students and faculty from 100-plus countries in an open community in Vienna. Accredited in the U.S. and Austria, it offers English-language programs that nurture critical thinkers who seek solutions to the problems of our world.

Ovde se registrovati
Central European University dodeljuje razne stipendije na osnovu akademskog uspeha i finansijskih potreba, a dostupne su za većinu programa. Stipendije nisu dostupne samo za sledeće programe:
 
MS in Business Analytics 
MS in Finance  
MS in Technology Management and Innovation
Studenti mogu ostvariti stipendiju na istom akademskom nivou samo jednom.
 
The CEU Master's Scholarship pokriva do 100% školarine, zdravstveno osiguranje a takođe uključuje i mesečni džeparac kao pomoć za troškove života. 
 
The CEU Master's Tuition Award pokriva do 100% školarine, kao i zdravstveno osiguranje tokom zvaničnog trajanja programa. U nekim slučajevima, može biti dodeljen i smeštaj u CEU Residence Center.
 
U akademskoj 2020/21 studenti će prvi put imati mogućnost da upišu osnovne studije na ovom univerzitetu, pa stoga CEU nudi stipendiju u iznosu od 50% popusta na školarinu za prvu grupu studenata ovih programa.  
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće