British summer school
British summer school
Predstavnici British summer school će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
British Summer School predstavlja jedinstveni oblik celokupnog koncepta i pristupa letnjoj školi. Naš cilj je da podstaknemo i pomognemo našim učenicima da razviju znanje, sposobnosti i veštine neophodne za ostvarivanje njihovog potencijala kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu. 

Kroz naš niz letnjih kurseva, učenici uče kako da se nose sa novim izazovima; istražuju nove doživljaje; izlaze iz svoje zone komfora i prevazilaze prepreke. Uče kako da naprave pozitivne promene za sebe, svoje prijatelje, porodicu, kolege i, konačno, za društvo u celini.

Posebna ponuda tokom sajma: - 10% popusta na sve kurseve za rezervacije tokom sajma i važi jednu nedelju nakon sajma.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće