en
Brillantmont International School
Brillantmont International School
Brillantmont je internacionalna škola za učenike iz raznih zemalja širom sveta. Službeni jezik škole je francuski, tako da je naglasak na savladavanju najmanje dva strana jezika. Škola se nalazi u centru Lozane, u veličanstvenom parku površine 15 kvadratnih metara, na obali Ženevskog jezera.
Kampus obuhvata sedam zgrada i dva sportska terena. Brillantmont je škola sa malom školskom zajednicom u kojoj vlada porodična atmosfera. Učenicima su na raspolaganju jezičke učionice opremljene audio i vizuelnom opremom, dve naučne laboratorije, kompjuterska sala, biblioteka i foto laboratorija.
Ovde se registrovati
Brillantmont škola tokom sajma odobrava popust na svoje letnje programe, pa će jedna nedelja programa koštati svega CHF 2000 po nedelji boravka.

Pored toga, za par učenika osmog i devetog razreda odobrava se umanjenje školarine u iznosu od 20%.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće