Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije
Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije
Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije jedan je od najbolje rangiranih fakulteta u oblasti ekonomije, finansija i bankarstva.
Pored studijskih programa u trogodišnjem trajanju (sa usmerenjima Finansije i bankarstvo i Računovodstvo i revizija), Fakultet je uveo novi studijski program u četvorogodišnjem trajanju sa usmerenjima Finansije i bankarstvo i Informacione tehnologije u finansijama.

Novi studijski program obrazuje savremene ekonomiste finansijskog profila sa snažnim digitalnim kompetencijama, koji mogu da se zaposle odmah po završetku studija i kao studenti završnih godina studija.
 
Na master akademskim studijama Fakultet realizuje studijske programe: Bankarstvo, finansije i biznis, Marketing menadžment i Informacione tehnologije u finansijama, a na doktorskim studijama studijski program Finansije.
Fakultet ima zaključene ugovore o razmeni studenata sa inostranim univerzitetima, a diploma našeg fakulteta priznata je u celom svetu.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće