en
Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije
Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije
Jedan je od najbolje rangiranih fakulteta u oblasti ekonomije i finansija. Zahvaljujući kvalitetu studijskih programa i udžbenika, motivisanju studenata za ostvarivanje uspeha, razvijanju njihovih analitičkih sposobnosti i veština, naši studenti u veoma oštroj konkurenciji uspevaju da nastave studije na prestižnim inostranim evropskim i američkim univerzitetima i da se brzo zaposle u vodećim domaćim i međunarodnim institucijama i kompanijama.
Ovde se registrovati
Zahvaljujući kvalitetu i kompetentnosti predavača, kvalitetu udžbenika, razvijenoj međunarodnoj saradnji, motivisanju studenata za ostvarivanje uspeha, razvijanju njihovih analitičkih sposobnosti i veština, naši studenti uspevaju da nastave studije na prestižnim evropskim i američkim univerzitetima, da se relativno brzo zaposle i to u finansijskim institucijama i vodećim domaćim i međunarodnim kompanijama.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće