Artevelde University College Ghent
Artevelde University College Ghent
Predstavnici Artevelde University College Ghent će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Artevelde University of Applied Sciences je katolički univerzitet primenjenih nauka smešten u gradu Gentu u Belgiji. Univerzitet nudi raznovrsne programe na nivou osnovnih, master i postdiplomskih studija.

Cilj Artevelde UAS je jednostavan: doprineti oblikovanju sveta sutrašnjice kroz visokokvalitetno obrazovanje, istraživanje orijentisano ka praksi i profesionalnu saradnju. Univerzitet nudi niz programa u različitim oblastima kao što su Business and Management, Coaching and Training, Communication, Media and Design, Education, Health and Care, HR and Leadership i People and Society.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće