American University of Beirut - Mediterraneo
American University of Beirut - Mediterraneo
Predstavnici American University of Beirut - Mediterraneo će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Тhe American University of Beirut – Mediterraneo je potpuno nova, na Kipru baziran, partnerski kampus Američkog univerziteta u Bejrutu, koji funkcioniše pod poveljom koju je odobrilo Ministarstvo obrazovanja države Njujork (NYSED), donoseći sa sobom preko 150 godina iskustva u visokom obrazovanju i istraživanju u Evropu.

AUB se rangira kao #226 u QS svetskom univerzitetskom rangiranju i #5 regionalno (QS, 2024); #152 u oblasti održivosti širom sveta (QS, 2024); #73 u zapošljivosti diplomaca širom sveta i #1 regionalno (QS, 2022).

Odobren od strane Middle States Commission on Higher Education (MSCHE) u SAD-u, AUB funkcioniše kao pridruženi kampus Američkog univerziteta u Bejrutu. Kao pravi američki univerzitet, naša obrazovna filozofija, standardi i prakse zasnovani su na američkom modelu liberalnih umetnosti visokog obrazovanja. Pruža mogućnosti za iskustveno učenje, podržava inovativna istraživanja i orijentisan je ka društvenoj zajednici, s ciljem pripreme kritičkih mislilaca, globalnih lidera, inovatora i odgovornih globalnih građana. 

U jesen 2023. godine, AUB je otvorio potpuno novi kampus u Pafosu, na Kipru, koji je strateški smešten između obale Mediterana i starog grada ove istorijske i multikulturalne destinacije.

AUB nudi osnovne i postdiplomske programe iz filozofije, politike i ekonomije (BA); psihologije (BS); računarskih nauka (BS); industrijskog inženjerstva (BS); inženjerskog menadžmenta (MS); poslovne administracije u menadžmentu (BBA); i poslovne analitike (MS). U budućnosti će biti ponuđeni dodatni akademski programi.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće