Amadeus International School Vienna
Amadeus International School Vienna
AMADEUS International School Vienna je međunarodna škola smeštena u srcu svetske prestonice klasične muzike - Beču. Pored intenzivne pripreme za IB program, učenici imaju mogućnost da razvijaju svoj muzički talenat na muzičkoj akademiji Amadeus, koja je deo škole. Rasprostranjena na površini od oko 5000 m², škola predstavlja inspirativnu sredinu za učenje, jer svojim prostorijama podstiče kreativnost, rad na muzičkim projektima, bavljenje naukom, a poseduje i dobro opremljenu biblioteku. Raspolaže i sa velikim brojem učionica, pogodnim za muzičku obuku i probe, grupni rad ili individualne vežbe sa profesionalnim pedagozima. U okviru škole nalazi se odlično opremljena sala za fizičko i veliki park sa idealnim uslovima za bavljenje svim vrstama sportova. AMADEUS Beč je prva ‘Stenvej’ škola u Austriji, opremljena sa deset novih Stenvej klavira.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće