Alpen-Adria-Universität Klagenfurt
Alpen-Adria-Universität Klagenfurt
Studirajte na Univerzitetu u Klagenfurtu
Univerzitet u Klagenfurtu je mladi i živahni univerzitet, na kojem studira i istražuje oko 12.000 studenata. Širok izbor predmeta nude kulturološke-tehničke- i ekonomske studije. Studije i kursevi engleskog jezika kao i međunarodni zajednički studijski programi naglašavaju internacionalnu orijentaciju Univerziteta u Klagenfurtu.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće