Alfa BK Univerzitet
Alfa BK Univerzitet
Alfa BK univerzitet je prvi privatni univerzitet u Srbiji i čitavom regionu jugoistočne Evrope. Osnovan je 1993. i razvijao se pod imenom Univerzitet Braća Karić, a prerastao je u Alfa BK univerzitet 2008. godine promenom vlasništva i prvom direktnom inostranom investicijom u oblasti obrazovanja u Srbiji.
 
Ovde se registrovati
Dozvola za rad Univerziteta prema propisima važećim na dan osnivanja Univerziteta kao i realizacija procesa akreditacije studijskih programa prema zakonskim propisima Republike Srbije osnova su zakonitog poslovanja našeg Univerziteta.
Alfa BK Univerzitet – prvi privatni univerzitet u Srbiji, sa 25 godina iskustva i tradicije, pružiće vam sigurno i pouzdano obrazovanje, u skladu sa zahtevima 21. veka i novih generacija. Diploma Alfa BK Univerziteta priznata je kako u Evropi tako i u celom svetu. Sistem učenja na daljinu ili DLS, čiji smo pioniri na ovim prostorima, postao je naš zaštitni znak. DLS sistem zaživeo je širom Srbije, a broj polaznika se iz dana u dan uvećava.
Preko dvadeset akreditovanih studijskih programa na svim nivoima studija (osnovne studije, master i doktorske studije), više od 20.000 studenata koji su svoje akademsko zvanje stekli na nekom od fakulteta Alfa BK univerziteta i skoro 200 zaposlenih, garancija su vašeg izbora željenog fakulteta
Fakulteti u sastavu Univerziteta
  • Fakultet informacionih tehnologija
  • Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju
  • Fakultet za menadžment u sportu
  • Akademija umetnosti
  • Fakultet za matematiku i računarske nauke
  • Fakultet za strane jezike
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće