Akademija Dositej
Akademija Dositej

Pod okriljem akademija dositej jeste visoka skola akademskih studija "dositej" sa dva studijska programa osnovnih i master akademskih studija ekonomija i informatika, visoka brodarska škola akademskih studija beograd, srednja skola "dositej", "beogradska umetnička škola za dizajn i nove medije", "tehnička škola" ,"srednja medicinska skola" – sa izdvojenim odeljenjima u boru, pirotu, novom pazaru, aleksandrovcu i pozegi.u našim ustanovama se spaja bogato iskustvo renomiranih profesora i mladog kadra koji je pun energije, čime ostvarujemo dobre rezultate u obrazovno vaspitnom radu sa našim učenicima i studentima. naš cilj je obrazovanje  i kao takvi podržavamo stvaralački duh i inovativne ideje, usvajanje novih  saznanja i  vestina. akademija dositej jeste baza znanja za sigurnu budućnost.

Bulevar vojvode Putnika br. 7, Beograd , 011/323-55-00 , 064/456-4567

Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće