AISEC Serbia
AISEC Serbia
AIESEC je internacionalna organizacija koja okuplja mlade ljude širom sveta i omogućuje im da razviju svoj liderski potencijal kroz volonterska i stručna iskustva u inostranstvu, kao i kroz uključivanje u različite projekte koje organizuje. Pruža mladima globalnu platformu zahvaljujući kojoj mogu da dobiju relevantno iskustvo i uče u okruženju koje podržava njihov razvoj. Mladi otkrivaju šta je njima zaista važno dok pozitivno utiču na društvo. Od osnivanja AIESEC - a, angažovno je i razvijeno više od 1.000.000 mladih ljudi koji su prošli kroz AIESEC iskustvo. Uticaj ove organizacije najbolje predstavljaju AIESEC alumniji koji su važni predstavnici korporativnog i nevladinog sektora.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće