Actilingua Academy
Actilingua Academy
Predstavnici Actilingua Academy Vienna će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Actilingua Academy - Vaš izbor za učenje nemačkog u Beču

ActiLingua akademija je moderna škola jezika u centru Beča i nudi časove nemačkog za sve nivoe, od početnih do naprednih kurseva. Učesnike podučavaju izvorni govornici i uče da govore, pišu i čitaju standardni nemački jezik.
Časovi se održavaju u malim, internacionalnim grupama sa savremenim metodama nastave, tako da je učenje nemačkog jezika zabavno! Vežbaćete gramatiku, rečnik i konverzaciju i zajedno sa ActiLinguom otkrićete austrijsku kulturu.
Uz program aktivnosti, posetićete znamenitosti u Beču nakon nastave i iskusiti austrijsku kulturu i jezik. 
Ponuđeni programi:
  • Celogodišnji kursevi nemačkog za odrasle 16+ u Beču
  • Letnja škola za mlade 12-17 u julu
  • Holiday kurs za tinejdžere od 16-19 godina u julu i avgustu
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće