en
29. SEPTEMBAR, VIRTUELNI SAJAM, ONLINE: 29 Septembar 2022
INTEGRALEDU ISKUSTVO STUDENATA – OD PRIJAVE DO UPISA
13:30|Video booth
Cristina Secan,  Antonia Ioana Dragomir
Uvod u korake neophodne za prijave za stanovanje i upis. Saznajte više o poboljšanju vaših šansi za upis kroz vannastavne aktivnosti, ispunjavanje uslova za prijem, dovršavanje procesa prijave, pronalaženje smeštaja i finaliziranje vašeg upisa od dva naša bivša studenta.

SIGN UP HERE!
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće