SAJAM OBRAZOVANJA PROLEĆE 2024., BEOGRAD: 10 Mart 2024
Prednosti studiranja na Univerzitetu u Novoj Gorici, Slovenija
10:15|Ivo Andrić
Dr. Tijana Ilić, University of Nova Gorica
Slovenija je odlična destinacija za studije zbog visokokvalitetnog obrazovanja i brojnih prednosti koje nudi studentski status. Univerzitet u Novoj Gorici ti omogućava da razviješ sve svoje talente zahvaljujući individualnom pristupu, malim grupama studenata i mogućnostima za angažovanje u istraživanjima, dok praktično orijentisane studije i praktične prakse pomažu studentima da poboljšaju svoje izglede za zapošljavanje. Osim toga, studiranje u gostoljubivom i sigurnom okruženju u prelepom podmediteranskom regionu Goriške na slovenačko-italijanskoj granici pruža zaista jedinstveno iskustvo studiranja.
Zašto Švedska? Naučite više o mogućnostima koje nudi Univerizet Jönköping (Predavanje)
11:00|Ivo Andrić
Eric Freid, predstavnik Univerizeta Jönköping iz Švedske
Predavanje donosi uvid u prednosti studiranja u Švedskoj i raznolike mogućnosti koje pruža Univerzitet Jönköping. Eric Freid, predstavnik univerziteta, deliće korisne informacije o osnovnim i master studijama, studentskom životu i svim razlozima koji čine ovu zemlju i univerzitet posebno atraktivnim. Ovo predavanje je pravo mesto za sticanje uvida u sve što Švedska i Univerzitet Jönköping imaju da ponude za sve one koji razmišljaju o studiranju i karijeri u Skandinaviji. 
ŽENE U BIZNISU: OD UČIONICE DO USPEHA (PANEL DISKUSIJA)
12:00|Ivo Andrić
Danica Popović - Ekonomski fakultet u Beogradu, Manuela Stamatović - Puzzle Consulting, Sofija Bajić - Vitalon grupe, Verica Teofilović – MK Group
Manuela Stamatović - članica Udruženja poslovnih žena Srbije i vlasnica firme Puzzle Consulting
Sofija Bajić – osnivačica i predsjednica udruženja Biznis na štiklama te osnivačica Vitalon grupe
Verica Teofilović – finansijska direktorka MK Group
prof. dr Danica Popović - redovna profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu
 
Ne propustite važan razgovor o građenju i ostvarivanju uspeha na znanju iz ugla uspešnih žena. U dinamičnom razgovoru, panelistkinje će govoriti o ulozi znanja na putu ka ostvarenju poslovnih ciljeva, podeliće različita iskustva iz perioda u kom su sticale formalno obrazovanje, govoriće o nadgradnji svojih znanja tokom karijere kroz praktičan rad, kao i o pristupima poslu i učenju koje koriste danas, dok planiraju nove pobede. 

Moderatorka: Miljana Nešković (novinarka)
Studije za uspeh – trendovi na tržištu rada (Predavanje)
13:00|Ivo Andrić
Željko Skenderović, Marketing saradnik na sajtu Startuj, Infostud - centar za zapošljavanje i razvoj karijere
Predavanje donosi novi pogled na ključne trendove u svetu studiranja i zapošljavanja. Vođeno iskusnim marketinškim stručnjakom, Željkom Skenderovićem, sa sajta Startuj, ovo predavanje će pružiti dragocene savete kako odabrati studije koje vode prema uspešnoj karijeri. Saznajte više o aktuelnim potrebama tržišta rada, procesima zapošljavanja i ključnim veštinama koje će vam pomoći da se istaknete u današnjem konkurentnom okruženju u Srbiji, ali i inostranstvu. 
Iskusite studije na francuski način
14:00|Ivo Andrić
Sandra Elezović i Vesna Adamović (Francuski institut u Srbiji), University of Limoges
Priprema za vrhunsku karijeru - iskusi rad sa stručnjacima iz različitih oblasti ovog leta u Londonu (Predavanje i radionica)
15:00|Ivo Andrić
Carlos Taboas, Voditelj međunarodne suradnje, InvestIN Education
Otkrijte snagu svog potencijala uz InvestIN Education! Krenite na avanturu kroz 15 uzbudljivih karijernih područja, gde učenici od 12 do 18 godina stiču praktično iskustvo uz vodeće stručnjake u srcu Londona. Upoznajte se sa radom brojnih firmi i naučite nešto novo o svom budućem zanimanju. Unapredite svoje veštine i izgradite vredne veze, a sertifikati i pisma preporuke će vam znatno pomoći prilikom prijave na studije.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće