SAJAM OBRAZOVANJA PROLEĆE 2024., BEOGRAD: 10 Mart 2024
Priprema za studije u inostranstvu– vodič za srednjoškolce i roditelje (Predavanje)
10:15|Ivo Andrić
Ana Lalić, Savetnica za visoko obrazovanje i profesionalnu orijentaciju, IntegralEdu
Predavanje pruža korisne informacije i smernice za učenike srednjih škola i njihove roditelje koji razmišljaju o mogućnosti nastavka obrazovanja u inostranstvu. Kroz ovaj vodič, polaznici će dobiti uvid u ključne korake pri pripremi za studije u stranoj zemlji, uključujući proces prijave, važne rokove, potrebnu dokumentaciju, kao i savete o odabiru fakulteta i smeštaju. Predavanje takođe obuhvata informacije o stipendijama, finansijskim aspektima, kulturnim prilagođavanjima i drugim relevantnim aspektima koji će olakšati tranziciju iz srednjoškolskog u visokoškolsko okruženje u inostranstvu. Cilj je pružiti sveobuhvatan pregled procesa studiranja u stranoj zemlji i pomoći učesnicima da donesu informisane odluke o svojoj budućnosti.
Zašto Švedska? Naučite više o mogućnostima koje nudi Univerizet Jönköping (Predavanje)
11:00|Ivo Andrić
Eric Freid, predstavnik Univerizeta Jönköping iz Švedske
Predavanje donosi uvid u prednosti studiranja u Švedskoj i raznolike mogućnosti koje pruža Univerzitet Jönköping. Eric Freid, predstavnik univerziteta, deliće korisne informacije o osnovnim i master studijama, studentskom životu i svim razlozima koji čine ovu zemlju i univerzitet posebno atraktivnim. Ovo predavanje je pravo mesto za sticanje uvida u sve što Švedska i Univerzitet Jönköping imaju da ponude za sve one koji razmišljaju o studiranju i karijeri u Skandinaviji. 
Žene u biznisu, preduzetništvu i STEM-u: Od učionice do uspeha (Panel rasprava )
12:00|Ivo Andrić
Manuela Stamatović - članica Udruženja poslovnih žena Srbije i vlasnica firme Puzzle Consulting
Upoznajte uspešne žene iz sveta biznisa, preduzetništva i STEM oblasti. Ova diskusija će pružiti uvid u izazove i trijumfe žena koje su krenule od učionice, razvile svoje talente i znanje, te ostvarile uspešne karijere. Poslušajte njihove priče, saznajte o njihovim iskustvima studiranja u inostranstvu ili lokalno, i inspirišite se kako biste razmotrile svoje mogućnosti i postigle uspeh u sopstvenoj karijeri. Ovaj panel je prilika za dijalog, motivaciju i deljenje korisnih informacija koje mogu inspirisati mlade učenice i studentkinje da koračaju putem uspeha u poslovnom svetu, preduzetništvu i STEM disciplinama.
Studije za uspeh – trendovi na tržištu rada (Predavanje)
13:00|Ivo Andrić
Željko Skenderović, Marketing saradnik na sajtu Startuj, Infostud - centar za zapošljavanje i razvoj karijere
Predavanje donosi novi pogled na ključne trendove u svetu studiranja i zapošljavanja. Vođeno iskusnim marketinškim stručnjakom, Željkom Skenderovićem, sa sajta Startuj, ovo predavanje će pružiti dragocene savete kako odabrati studije koje vode prema uspešnoj karijeri. Saznajte više o aktuelnim potrebama tržišta rada, procesima zapošljavanja i ključnim veštinama koje će vam pomoći da se istaknete u današnjem konkurentnom okruženju u Srbiji, ali i inostranstvu. 
Iskustvo vredno pamćenja - putuj, uči i zabavi se kroz jezičke kampove u inostranstvu (Predavanje)
14:00|Ivo Andrić
Lea Šegotić, savetnica za srednje obrazovanje i jezičke kampove, IntegralEdu
Letnji kampovi jezika u inostranstvu su mnogo više od samog učenja jezika. Iz prve ruke saznajte kako takva iskustva utiču na izgradnju novih veština, proširenje perspektiva i stvaranje vrednih uspomena.
Priprema za vrhunsku karijeru - iskusi rad sa stručnjacima iz različitih oblasti ovog leta u Londonu (Predavanje i radionica)
15:00|Ivo Andrić
Carlos Taboas, Voditelj međunarodne suradnje, InvestIN Education
Otkrijte snagu svog potencijala uz InvestIN Education! Krenite na avanturu kroz 15 uzbudljivih karijernih područja, gde učenici od 12 do 18 godina stiču praktično iskustvo uz vodeće stručnjake u srcu Londona. Upoznajte se sa radom brojnih firmi i naučite nešto novo o svom budućem zanimanju. Unapredite svoje veštine i izgradite vredne veze, a sertifikati i pisma preporuke će vam znatno pomoći prilikom prijave na studije.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće